Idésprutan Kök

Idésprutan Kök

  • 12 Recept
Nils Emils laxpudding med rökt lax

Nils Emils laxpudding med rökt lax

Ingredienser Portioner. 4 300 g skivad färskrökt lax 10 mellanstora potatisar (10 potatisar motsvarar ca 750 g) 1/2 tsk salt 3 ägg 4 dl gräddmjölk 1/2 Aromat 2 msk smör Dillsmör 100 g smör 1 knippa finhackad dill Lägg till i inköpslistan
Wraps med tonfiskröra

Wraps med tonfiskröra

1. Strimla gul lök och soltorkade tomater. Ha ner i en bunke tillsammans med pressad vitlök. 2. Låt tonfisken rinna av och häll ner i bunken tillsammans med resten av ingredienserna
Mac and cheese med panko

Mac and cheese med panko

Ingredienser Portioner. 4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagrad cheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
Vegetarisk buffémat

Vegetarisk buffémat

Lite tips på vegetarisk mat till buffémiddagen, väldigt gott och fräscht. Vegetariska piroger. 1st pop bakery surdegspizzadeg
Falsk Toscakaka

Falsk Toscakaka

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Hoisinsås

Hoisinsås

H. o. i. s. n. å. g. r. a. t. k. ö. p. ,. m. e. d. ä. c. l. j. v. E. ”. f. h. b. S. w. y. D. u. 1. (. ). 4. 2. G. B. A. -. L. R. t H. d l