Vete- och glutenfria surdegsfrallor med durramjöl och fibrex Jag bakar bröd varje vecka. Jag lägger numera inte ut allt eftersom jag utgår från recept som jag redan skapat Bak & Mat för alla
Formbröd med durramjöl Ett vitt formbröd som håller sig mjukt och färskt länge. Jag har använt durramjöl som är ett näringsrikt och naturligt glutenfritt fullkornsmjöl som ger bra bakegenskaper och god brödsmak Glutenfria godsaker
Rabarberpaj I trädgården frodas rabarbern nu så det är bara att gå ut och plocka. Det blev en hel del rabarberstjälkar så jag bakade två olika rabarberpajer Mias mandariner
Hårt tunnbröd Detta bröd bakas nästan en gång i veckan. Ett hårt bröd med god kumminsmak. Sätt ugnen på 225 grader. 50 g mjölkfritt margarin Bak & Mat för alla
Veckans vego - innehållsrik grönsakspaj För ett par veckor sedan döptes mitt lilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt Kjerstis mat och prat
Snöbollar Smarriga bollar du lätt svänger ihop. Ett måste till jul för mig inga snöbollar inget gottebord älskar dessa med andra ord Svensk Jul