Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Formbröd med durramjöl

Formbröd med durramjöl

Ett vitt formbröd som håller sig mjukt och färskt länge. Jag har använt durramjöl som är ett näringsrikt och naturligt glutenfritt fullkornsmjöl som ger bra bakegenskaper och god brödsmak
Rabarberpaj

Rabarberpaj

I trädgården frodas rabarbern nu så det är bara att gå ut och plocka. Det blev en hel del rabarberstjälkar så jag bakade två olika rabarberpajer
Hårt tunnbröd

Hårt tunnbröd

Detta bröd bakas nästan en gång i veckan. Ett hårt bröd med god kumminsmak. Sätt ugnen på 225 grader. 50 g mjölkfritt margarin
Snöbollar

Snöbollar

Smarriga bollar du lätt svänger ihop. Ett måste till jul för mig inga snöbollar inget gottebord älskar dessa med andra ord