3 st kexchoklad (55 g)6 msk smält margarin150 g blockchoklad4 msk vispgrädde3 äggulor1 tsk vaniljsockerKrossa kexchokladen i matberedareBlanda ner det smälta margarinet och rör omHäll smeten i en smord pajformGrädda i 175° i 6 minLåt den kallnaSmält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)Rör ner vaniljsockret och äggulornaLåt svalna en stundBred över pajskaletLåt stå kallt i kylen i minst 4 timmar, helst över natten
Daim-Chokladpaj. 31 januari 2015, 18. 52. Hej. Hoppas ni har haft en bra lördag så här långt. Vi har hunnit med lite av varje bla tagit en härlig långpromenad och så har vi fikat förstås
För några veckor sen skulle jag anordna PompDeLux party här igen. Deras nya kollektion av barnkläder var jättefin och Zacharias fick en del nytt till sin garderob
Det kan inte vara många som missade hysterin och uppståndelsen kring semmelwrapen som Mattias Ljungberg, konditor på Tössebageriet skapade tidigare i år