Per Morbergs gubbröra Per Morbergs gubbröra. Ingredienser. 4 st tunna skivor Upplandskubb (eller kavring). Gubbröra. 125 g ansjovisfilé, (helst Grebbestads ansjovis original) Kungen och Slaven
Gubbröra Många gör gubbröran med ansjovis, men jag gör den med matjesill. Gubbröran är en riktig klassiker och idag serverades den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar Lindas Goda
Lättbakad Kavring Kavring är ett mörkt bröd med bla rågmjöl och sirap. Detta recept innehåller bikarbonat och behöver inte jäsas Lindas Goda
Brytbröd med örter och soltorkade tomater Ingredienser. 50 g jäst 5 dl ljummet vatten, 37 grader 1 ½ tsk salt 250 g Arla Köket Kesella kvarg lätt 14-15 dl vetemjöl Gör så här Lindas Goda