Lägg morötter och lök i botten på crock-poten och lägg köttbitarna ovanpå. Några bekanta till henne hade introducerat henne till crock-potens värld för flera år sedan och sen dess var hon fast
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en Crock Pot. Visste faktiskt knappt vad det var för något men efter att ha läst på lite så ville jag ju givetvis det
Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv
Hur har ni det, har ni tröttnat på julmaten ännu. -) Vi har som sagt var haft magsjuka här i huset och så när vi väl har ätit så har det blivit rester, inte haft ork att laga något annat
Igår fick min crock-pot laga mat igen. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade. Biff stroganoff i Crock-pot800 gr ytterfile skuren i tunna bitar1 gul lök4 msk tomatpuré1 matsked fransk senap0,75 dl madeira eller sherry1 dl vatten2 dl gräddeSkär köttet i strimlor och hacka löken. Om du inte har en crock-pot tillsätter du vattnet på en gång i grytan och kokar under lock i 30-60 minuter, lite beroende på vilket kött du har
Denna Crock Pot. Så himla nöjd med den. Har ni ingen så köp. -) Det är verkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelskt ljuvligt gott mört kött att äta