General Tsao's Chicken II Heat 4 cups vegetable oil in a deep-fryer or large saucepan to 375 degrees F (190 degrees C). Beat the egg in a mixing bowl allrecipes.com
Chinese orange chicken stir-fry Blanda risvinet/sherryn med majsmjölet. Dela kycklingen i kuber, ca 1 cm stora. Lägg kuberna i en skål och häll i blandningen Matklubben.nu
Kinesisk sötsur sås till stekt kyckling eller anka Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat Matklubben.nu
Friterade räkbollar Lägg risnudlarna i blöt ca 20 min. Skala räkorna och avlägsna tarmen. Hacka räkor, salladslök och vattenkastanjerna och lägg i en skål Matklubben.nu
Pot-Stickers fyllda med kyckling, ingefära, lime, vitlök, vårlök, morot... Ät med pinnar för bästa Kina-känsla. Jag älskar Pot-Stickers. Det är bannemig den perfekta lördagslunchen att fixa till hemma Citroncest -
Kinesisk färsgryta Kinesisk färsgryta. Till 4st personer. GRYTAN500g kycklingfärs1st rödlök, skivad1kruka tatsoikål0. 5st röd chili, tunt skivad1st röd paprika, grovt skivad0 Roberts Kök -