11. 100 g smör. 100 g keso. 3 1/4 dl vetemjöl. 1 knippe salladslök. 120 g rökt skinka. 8 msk riven ost max 17 %. Nagga botten och förgrädda i ugn 200 grader i ca 10 min. 100 g smör. 100 g keso. 3 1/4 dl vetemjöl. 1 knippe salladslök. 120 g rökt skinka. 8 msk riven ost max 17 %
12 pp/per person. 1 msk örtkryddor. 12 p. Oj vad gott det här blev. Här är en kombination av kycklingfilé, rostad sötpotatis, melon, päron, röda bönor och ruccola som bara blev sååå gott tillsammans
10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion 80 gram. 5 chorizokorvar, 2 1/2 dl creme fraiche chili och paprika 13%, paprika, lök, 4 portioner pasta. Print Friendly 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion. 2 1/2 dl creme fraiche chili och paprika 13%, paprika, lök,
1 ½ msk soja. 1 pressade vitlöksklyfta. 1 liten purjolök. 1 tsk smör. 1 frp milda matgrädde 4%. 150 gram färskost vitlök och örter max 11%. 1 tsk olja. 1. Det räcker med 10 minuter men om man tid så marinera gärna längre. 1 tsk olja
13 Januari 2016. Jag var helt utmattad och vrålhungrig och tryckte i mig lite jordnötter (kanske 10 st nötter totalt) och lite torkade mangoskivor (typ 10 st). För 1 portion = 6 sp. 1 mogen, ekologisk banan. 1 ägg. 1 tsk kokosolja. 1 dl keso. 1 dl bär. Dela på Twitter 13 J. 10 st. För 1 portion = 6 sp 1 mogen, ekologisk banan. 1 ägg 1 tsk kokosolja. 1 dl keso. 1 dl bär
En sats deg, (13 propoints). ~ 1,5 msk bakpulver. Välj valfria pålägg, dem jag hade på min pepperoni pizza var~ 50 g Arla Mager Ost 12% ( 3 propoints). ~ 4 st hackade pepperonis ( 0 propoints)Sedan gräddar du pizzan i 200 grader tills den fått fin färg, i min ugn tog de ca 13 minuter. 10propoints landar de på då. 19 December, 201412. 1,5 msk bakpulver. ca 13 minuter. 10propoints landar de på då. 19 December, 201412
Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter. 1 kyckling (grillad
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning. Enkel fiskgratäng4 portioner400 g vit fiskfilé (t ex kolja)4 tsk smör3 msk vetemjöl4 dl lättmjölk1 tsk salt1 krm vitpeppar1/2 dl hackad dill50 g riven lagrad ostSätt ugnen på 225 grader. Gratinera rätten i ugnen tills den fått färg ca 10-12 minuter