Sätt ugnen på 175°. Koka upp vatten, salt, rosmarikvistar, vitlöksklyftor och 1 msk grovt malen vitpeppar till marinad 1. Häll av vattnet och blanda skalet med citronjuice, olivolja, rosmarin, vitlök och 1/2 tsk grovmalen vitpeppar till marinad 2. ca 11/2 kg. Marinad 1. 1 liter vatten. 1 vitlöksklyfta. 1 citron
150g fetaost. 1 liten vitlöksklyft (eller en halv). 150g fetaost. 1 liten vitlöksklyft (eller en halv). Känner mig lite piggare nu på kvällen och har ätit god mat tillsammans med min sambo
Kläm ihop pajdegen, nagga det med en gaffel och grädda den i 200 grader ca 15-20 min, tills den har fått lite färg. 100 g margarin. 1 ½ dl riven ost. ½-1 gurka. 1 citron. 1 burk kaviar. 1 kruka dill
Stek 7 till 10 minuter, på varje sida, tills pastejerna har fin färg och yta. 1 gul lök. 15 g färskriven parmesan eller Gruyère. 100 g ströbröd. 1 msk extra virgin olivolja eller skirat smör
Fläskfiléen, sätt ugnen på 150°. 1 bit tunt skivad kassler. 1 meter rökt cognacswurst i snedskurna skivor. 1-2 vitlöksklyftor. 3 msk 100 % sesampasta. ½ -1 citron pressad. 1 brieosttårta. 3 påsar á 125 g ostbollar färdigköpta. 1 paket bregott 600 g. 1 ananas. 1 gurka till gurkspiraler. 1 kokosnöt. 1 burk 240 g oliver med chili. 1 burk 240 g oliver med ansjovis