Dagen har spenderats som utställare i mässhallarna på Ekonomi & Företagsmässan. Hjärnan är groggig och kroppen trött, precis som det ska vara efter en dag bland ekonomer
Veggoveckan fortsätter. Inget konstigt med att äta vegetariskt egentligen, det gör vi ofta. Men när man bestämmer sig för en helt vegetarisk vecka tänker man plötsligt helt annorlunda, funderar på vad man kan göra för spännande
Ris a la Malta på julafton är ett måste. Men det behöver nödvändigtvis inte vara precis efter all julmat, det kan vara lite senare på kvällen när man sitter uppkrupen i soffan, men lite julmusik och tända ljus
Dags för en riktig klassiker. Jag hade risgrynsgröt över och ville dessutom testa Sojatoos vispbara risgrädde (hittade den på Goodstore på Söder i Stockholm)
Ugn 200 - 220 grader. Smörj en ugnssäker form, gärna folieform. Strimla potatisen i tunna strimlor. Skala löken och hacka eller strimma tunna i strimlor