Bland de godaste klassiska förrätterna jag vet ligger västerbottenpaj med löjrom, crème fraiche och rödlök definitivt i topp fem, så den fick det bli i lördags
Den här röran blev väldigt god att ha i en wrap med sallad och diverse grönsaker. Annars passar den också i ett pitabröd eller som röra till bakad potatis, men då utesluter man potatisen i själva röran
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Broccolisoppa igen. Mild smak med en touch av chévre. 3 port. 2/3 broccolistånd1 dm zuccini1 gul lök1 klyfta vitlök7 dl vatten1 hönsbuljong1 vegobuljong1/2 dl creme fraische1 stor skiva chevré(1 näve röda linser för mer mättande soppa)+ vitt vin , eller vinägerFräs finhackad lök & vitlök i olja i en stor kastrull
Inför tävling, när jag dietar, kör jag till 99% lågintensiv cardio, dvs jag försöker hålla min puls runt 65% av max och det brukar bli runt 130-140 bpm