Det är tacksamt med mat som sköter sig själv i ugnen. Det här är en sån här allt-i-ett-rätt. Går snabbt att trixa ihop och efter en dryg timme är maten klar
3 msk Dijonsenap. 13 msk vinäger. 16 msk olivolja. 12 krm salt. 11 krm svartpepparMät upp och blanda ihop senapsdressingen i en skål eller skaka den i en glasburk
Den här sylten blev verkligen dra-mig baklänges-god. Äta med sked direkt ur burken god. Plockade hallon på landet i helgen och bestämde mig för att göra sylt av dem
Idag har vi haft en riktigt varm och fin sommardag här på ostkusten. Så varm att vi passade på att inviga den nya, lilla, glassmaskinen från OBH Nordica
Jag älskar glass. och när suger sätter in kan jag till och med äta glass mitt i smäll-kalla-vintern. Dock duger inte vad som helst och jag har mina favoriter