Vitlöks- och persiljefyllda köttfärsbiffar med sparrisgratäng
Igår lagades en middag i LCHF-anda. juni 5th, 2013 | Posted by hannah in Färs | Fläskkött | Gratänger | Grönsaker | Kryddor | LCHF | Lunch | Middag | Örter | Ost | Sås och dressing | Tillbehör | Vitlök. 2 msk vispgrädde. 2 vitlöksklyftor. 1/2 dl färsk, hackad persilja. 1/2 – 1 tsk paprikapulver. 2 dl vispgrädde. 1/2 – 1 msk kycklingfond (eller grönsaksfond). 2-3 dl riven ost. Gratinera i ca 20 minuter. Gratinera i ugnen i ca 20 minuter och servera med färsbiffar eller något annat gott tillbehör. You can follow any responses to this entry through the RSS 2. 2 msk vispgrädde. 2 vitlöksklyftor. 1/2 dl färsk, hackad persilja. 2 dl vispgrädde. 2-3 dl riven ost