And all of a sudden I’m at the end of my semester again. First week of school it always seems so far until the end, yet, every semester it goes by as quick
Rosenmunnar 40-60 kakor 200 g smör eller margarin 3/4 dl socker 4 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker Dekoration. sylt (hallon enligt originalreceptet, men jag tog min hemlagade jordgubbssylt och drottningsylt för att få lite variation) florsocker till glasyr Sätt ugnen på 200°C Rör samman ingredienserna till en deg Dela degen i 40-60 bitar beroende på hur stora kakor man vill ha Rulla varje degbit till en liten kula och placera på bakplåtspappersklädd plåt Gör en fördjupning i varje kula och fyll den med lite sylt Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter tills kakaorna är ljust gula Låt svalna Rör ihop en ganska tjock glasyr av florsocker och lite vatten Ringla glasyren över kakorna när de har svalnat helt 40-60 kakor