Oj, så fort en dag går, man hinner inte med allt man vill göra. Idag var L och jag bjudna på lunch till en jobbarkompis, det var otroligt gott… måste nog få receptet
Här om dagen testade vi att göra paj med kycklingfärs istället för med blandfärs. Kycklingfärs ger inte lika mycket smak som en färs på fläsk och nöt, så snåla inte med kryddorna
I söndags köpte jag en hel ekologisk kyckling på 2 kilo, den räckte till många måltider, bl. a. rödbetssoppa, några filéer till en sallad och till denna smakrika paj
Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt (det går fortare om man skär smöret i mindre bitar)
Hittade en rulle med smördeg i kylen, en rest från någon planerad middag. Kommer just inte på vilken, men vet att jag bara använde en av de två inköpta