Desserten igår kväll blev en trio av minidesserter. Så kan det gå när man har svårt att bestämma sig. ) Desserterna har en liten röd tråd, nämligen kola
Dessert med lemoncurd. Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej men den hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag
Dessert i glas var tydligen temat för årets mellofinalkväll i lördags…. Denna dessert är superenkel, några jordgubbar, kiwi, mango, blåbär och hallon, en klick glasskräm på det och en minimaräng med hallonsmak på toppen om man vill det
Efterrätter. Frozen cheesecake med jordgubbar. Den här cheesecaken bjöd vi på som efterrätt när vi hade vår koreanska grillkväll här hemma och den var en god och kall avslutning på middagen
Gjorde lite kvällsfika idag. Det blev Äppelpaj alá My. Oavsett vilket recept jag bakar efter häller jag alltid en liten skvätt sirap i smeten och på äpplena
Nougatcheesecake. 6 december 2015 @ 19. 32. 8-10 bitar. mindre springform, ca 20-25 cm i diameter. 1/2 pkt digistivekex el 1 pkt glutenfria digistivekex
Godmorgon på er. Hoppas att ni har haft en bra morgon. Solen är framme idag och jag har redan hunnit vara ute med min lilla son i det fina vädret och iskylan bara biter i huden, så härligt
Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret