Miso & sesamdressing med smak av ingefära Mixa alla ingredienser till en jämn och len dressing. Servera till sallad. 2 msk färsk, riven ingefära. 1 msk GoGreen sesamfrön, rostade gogreen.se
Sallad med brysselkål, nötter och mögelost Skär brysselkålen i kvartar. Lägg ner dem i kokande saltat vatten i en minut, ta sedan upp dem och låt kallna snabbt så de inte blir för mjuka utan fortfarande är lite krispiga www.koket.se
Rödkålssallad med mandlar – Tips till jul Krispig rödkålssallad med knaprig mandel, citron, balsamvinäger och en del persilja. Alltså den här rödkålssalladen var kung på förra årets julbord Lindas Matstuga
Picklad rödkålssallad 1. Strimla kålen och löken tunt gärna med mandolin. Blanda dem i en bunke. 2. Koka upp ättiksprit, socker och vatten Svt