För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Påminner mycket om Pulled Pork fast där är det ju fläskkött man använder, här är det nöt. Bryn köttet i en gryta med olja/smör på hög temperatur tills det börjar få fin färg, salta lite
Nu har jag testat tre olika köttsorter till pulled beef. Blanda ihop marinaden och täck köttet runt om och lägg ner i en panna, jag har en perfekt gjutjärnspanna med lock som passar bra till detta
Underbart god lammstek där köttet blev fantastiskt mört och saftigt. Motsvarande recept hittar ni här, men jag lämnade bort vitlöken, då köttet redan hade en ansenlig mängd dito
Lägg köttet i en ugnsfast form tillsammans med den krossade potatisen. Ställ in i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter tills köttet uppnått en innertemperatur på 70 grader. Låt köttet vila i 5 minuter innan det skärs i skivor