Det här är en lättlagad gratäng som får sting av ajvar relish, en god paprikaröra. 4 portioner. 400 g halvtinat torskblocksalt och peppar 1 dl grädde 1 dl crème fraiche 1 dl ajvar relish, stark 2 grillade paprikor (på burk) 1 gul lök Servering2–3 msk
Tina fiskfilén och skär i lagom stora tärningar. Fördela fisken ovanpå. 1 fiskbuljongtärning. 2 hönsbuljongtärningar 1 fiskbuljongtärning 1 knippe dill
Fisk och skaldjur i alla dess former är ju bara så himla gott. 1 paket alaska pollack (el lax eller annan valfri fisk). Häll såsen över fisken och stoppa in i ugnen i ca 25min (nån min hit eller dit beroende på ugn. Servera med skaldjursmix (jag föredrar dom kalla så därför är dom inte med i ugnen) 1 paket alaska pollack (el lax eller annan valfri fisk)