Såser

Såser

  • 3 Recept
Vispad fetaost

Vispad fetaost

300. 00 g fetaost. 1. 00 dl grekisk yoghurt. Zest från 0,5 citron . 00 pressad vitlöksklyfta
Bästa rödvinssåsen

Bästa rödvinssåsen

Ingredienser Portioner. 6 3 schalottenlökar 50 g hackad rotselleri 2 msk rumsvarmt smör 1 tsk strösocker 2 tsk tomatpuré 6 dl rött vin 2 krm torkad timjan 3 persiljestjälkar 2 msk konc kalvfond salt malen svartpeppar ca 1/2 msk majsstärkelse Lägg till i inköpslistan
Busenkel tryffelmajonäs

Busenkel tryffelmajonäs

Gör så här. Blanda äggulor med senap och vinäger i bunke och vispa fluffigt. Häll långsamt i rapsoljan under konstant vispning, tills majonnäsen blivit tjock