Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Täck med folie mot slutet om brödet börjar bli för mörkt
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Jag älskar att ha nybakt bröd till helgens frukostar. Här är ett recept på bröd som är fullproppat med mättande protein från keso och kvarg och hälsosamt fett från fröerna
Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. 2 dl brödsirap. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev. Jag älskar verkligen smaken av fil i bröd, det gör liksom hela brödet
Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessutom står sig bra
Det har blivit så himla roligt att baka eget bröd sedan jag införskaffade min Kitchen Aid. Jag har testat allt från klassiska recept, andras brödrecept till att experimentera en hel del själv