Skorpor

Skorpor

  • 8 Recept
Leilas goda biscotti

Leilas goda biscotti

För ett tag sen testade jag att göra Leilas goda biscotti. De blev supergoda och försvann alldeles för fort
Cantuccini

Cantuccini

De här goda italienska skorporna som är en variant av Biscotti försvinner alltid i ett nafs, trots att jag brukar göra dubbel sats varje gång
Favoritskorporna

Favoritskorporna

Ta ut plåten och skär skorporna på längden så att de blir lite sneda. Stäng sedan av ugnen och låt skorporna torka
Rykande åtgång

Rykande åtgång

Saffransskorporna går som smör i solsken, vilket ju är kanonkul. Har bakat flera satser och vid senaste baket så passade jag även på att göra en laddning med apelsin/chokladskorpor också
Saffransskorpor med apelsin och choklad

Saffransskorpor med apelsin och choklad

-) och först ut är saffransskorpor, ville testa något nytt så det blev skorpor med smak av apelsin och choklad, goda blev det, men jag föredrar nog saffransskorpor som de är, nu tog apelsinen och chokladen över och gjorde att de inte smakade så mycket saffran men himla goda ändå
Biscotti med choklad

Biscotti med choklad

Stäng sedan av ugnsvärmen och låt plåten stå kvar i eftervärmen tills skorporna torkat helt. Jag har aldrig bakat biscotti förut och jag har knappt ätit det heller
Choklad och mandelskorpor

Choklad och mandelskorpor

Kram // A Choklad och mandelskorpor. sänk sedan temperaturen till 50 grader och torka skorporna med snittsidan upp i ca 1-1,5 timme
Ljuvligt enkla skorpor med choklad

Ljuvligt enkla skorpor med choklad

sätt in i ugen i 20 min, ta ut och skär skorporna i önskad storlek o spre ut dom liggandes på plåten sänk nu ugnen till 120 grader o ha in dom i gen i ytterligare 20 minuter o torka dom, ibland kan de behövas någon minut till, skorpan ska ej va mjuk på utsidan o ej gå att klämma ihop när man trycker på den när dom tas ut