Saffransskorporna går som smör i solsken, vilket ju är kanonkul. Har bakat flera satser och vid senaste baket så passade jag även på att göra en laddning med apelsin/chokladskorpor också
-) och först ut är saffransskorpor, ville testa något nytt så det blev skorpor med smak av apelsin och choklad, goda blev det, men jag föredrar nog saffransskorpor som de är, nu tog apelsinen och chokladen över och gjorde att de inte smakade så mycket saffran men himla goda ändå
Stäng sedan av ugnsvärmen och låt plåten stå kvar i eftervärmen tills skorporna torkat helt. Jag har aldrig bakat biscotti förut och jag har knappt ätit det heller
sätt in i ugen i 20 min, ta ut och skär skorporna i önskad storlek o spre ut dom liggandes på plåten sänk nu ugnen till 120 grader o ha in dom i gen i ytterligare 20 minuter o torka dom, ibland kan de behövas någon minut till, skorpan ska ej va mjuk på utsidan o ej gå att klämma ihop när man trycker på den när dom tas ut