Idag hade jag provsmakning med ett par som ska gifta sig senare i vår. Det kommer att bli både tårta och cupcakes och det ska bli jätteroligt att få matcha ihop det hela med färger och dekorationer
I’ve been away, both physically and mentally. Physically, since we were in France for a week and mentally, because I have been so tired that it’s been hard to cook … Continue reading →
I det här inlägget där jag gjorde kakdeg av kikärtor, sa jag till er att hålla koll på bloggen, för jag skulle nämligen förädla det där receptet ytterligare
Plötsligt blev jag sugen på en småkaka till teet. Jag har bakat några småkakor ur Roy Fares bok Delicious tidigare som blivit bra och jag vände mig därför till denna bok
Pajskal. 100 g smör. 200 g digestive. 2 msk strösocker. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen väl i en matberedare tillsammans med sockret
Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Kavla ut degen till en cirka 3 mm tjock rundel och fodra en pajform med löstagbar kant, 22 cm i diameter
Mixa ihop en “TO DIE FOR” milkshake och njut. Du gör den enkelt på ett kick. 1 stort glas 5 st oreokex Ca 2 dl vaniljglass 0,5-1 dl mjölk (justera mängd efter smak) Topping