Skinkschnitzel fylld med bacon- och purjolöksblandning Bred på blandningen och rulla ihop. Bryn runt om så det blir fin färg, lägg i ugnsform. Vi åt stekta champinjoneroch zucchini till, smaksatt med en hel del vitlök och svartpeppar/salt M a t b i t e n
Amoz oktobergryta. vatten försvunnit och köttet fått lite färg. Hacka rödlök och vitlök, strimla paprikan. Fräs samman några min och lägg sedan tillbaka köttet i grytan Matklubben.nu
Kåldolmar Lägg bladen att rinna av och skär bort den grova ”bladnerven” – det blir lättare att rulla bladen då Tasteline
Fläskrullader med ost- och pestofyllning i tomatsås :) Just nu sitter jag ensam hemma och njuter av tystnad. Det behövs verkligen efter en vecka som varit fylld med väldigt många pianotonerRyskadockor
Schnitzel med ärter och klyftpotatis Lägg ut schnitzlarna mellan två plastfolieark. Platta ut dem med knuten näve eller med botten av en liten kastrull Hemmets Journal