Kålpudding, denna gudagåva till mänskligheten. I alla fall om ni frågar mig. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Foto. Mia Ca 519 kcal/port 4 port 2 pkt bacon (Må gott) 1 gul lök 1 msk chilipulver 1 dl ketchup ½ dl senap (söt) 2 dl vatten 200 g broccoli 3 dl smakrik ost max 17% 280 g fullkorns makaroner Sätt ugnen på 225 grader
Köttfärsås med kantareller är typisk vardags-höstmat hos oss. blandfärs½ gul lök1 msk smör½ l färska kantareller1 tsk oxfond1 dl matlagninsgrädde1 dl mjölk1 tsk timjan1 tsk soyaSvartpepparSaltInstruktionerFinhacka löken och stek i smör tillsammans med kantarellerna
Det låter kanske inte så inspirerande, men det är en sådan tacksam maträtt en vardagskväll. pastagratäng, sambal oelek, vardagsmat 375 g broccoli, skuren i buketter
Börja med tomatsåsen så den får puttra och utveckla alla goda smaker. Häll på passerade tomater. Tillsätt tomatpuré, salt, svartpeppar, oregano och basilika
1 morot, hyvlad med potatisskalaren1 gul lök1 tsk curry1 tsk röd currypasta1 kalvbuljongstärning1 dl vatten1 dl ananasspad från konserv2 ½ dl matgrädde½-1 msk maizenaBlanda ströbröd och vatten och låt dra några minuter
Gör såhär. Rulltårtan. Värm ugnen till 225°. Klä en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt med elvisp 1 min
Tips. Gör så här. Sätt ugnen på grill 300º. Blanda färs och salt. Riv potatisarna. Skala och finhacka löken. Blanda alla ingredienser till en fast smet
Hej hej,. I förra veckan hade jag barnen hemma en dag och eftersom att frukostbrödet var slut så fick vi hitta på ett snabbakat men jättegott bröd – polarkakor