150 gram Smör eller Margarin (skall smältas). 1 tsk Vaniljsocker. 1 dl Kakao. 1 krm Salt. ½ burk Karamelliserad Mjölk (ca 1½ dl). 1 dl Grädde. Värm upp ugnen till 175 grader. Grädda nu kakan långt ner i ugnen (175 grader). Efter ca 15-20 minuter är kakan klar. 150 gram Smör eller Margarin (skall smältas). 1 tsk Vaniljsocker. 1 dl Kakao. 1 krm Salt. ½ burk Karamelliserad Mjölk (ca 1½ dl). 1 dl Grädde
2 1/2 dl socker. 11/2 dl mjöl. 100 g smör. Häll i smörad och bröad form med löstagbar kant och grädda i 175 grader i ca. 11/2 dl grädde (vispgrädde). 115 g dumlekolor. 3 ägg 2 1/2 dl socker. 11/2 dl mjöl. 100 g smör. 11/2 dl grädde (vispgrädde). 115 g dumlekolor
Idag tänkte jag bjuda mina kollegor på jobbet på denna juldessert som är sprängfylld med massa energi och vitaminer, precis vad vi behöver nu i all stress