Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer