Smårätter

Smårätter

  • 7 Recept
Caprese Sallad

Caprese Sallad

Caprese Sallad eller som Italienarna säger “Insalata Caprese” är en vacker och ljuvlig sallad. Jag serverar min sallad på lite annorlunda vis idag och det fick bli en spännande förrätt
Aubergine"sill" med klassisk smak

Aubergine"sill" med klassisk smak

Vi har aldrig haft som tradition att äta sill, varken till påsk eller någon annan del av året, av den enkla anledningen att vi inte gillar sill
Crostini med mozzarella o sardell

Crostini med mozzarella o sardell

Crostini med mozzarella & sardell – smörstekta vita brödskivor en skiva mozzarella och en sardell. Vi åt snittar som förrätt på restaurangen Den gamle och havet varav en snitt var med just mozzarella och sardell

Ostfondue

1. Riv osten grovt. Skala och dela vitlöksklyftan. Koka upp vin och vitlök i en gryta. 2. Sänk värmen och ta upp vitlöken
Kronärtskockor med vispat citronsmör

Kronärtskockor med vispat citronsmör

Nu är kronärtskockorna som allra bäst. Koka skockorna och servera med citronsmör och ett gott bröd. Det smör som blir över kan du förvara i frysen och använda senare, kanske till fisk eller kött som grillats
Kronärtskocka & fredag

Kronärtskocka & fredag

Kronärtskockor – det vegetariska fredagsalternativet till att sitta och pilla med vin och räkor. Så gott, enkelt och pyssligt