Renskav med kantareller Renskav med kantareller i en gräddig sås. Vi toppar med lite osötade lingon. Portioner. ca 2-4. Ingredienser Leva med LCHF - recept och inspiration
Viltgryta 700 g grytbitar av vilt Älg hade jag(älg, hjort, rådjur eller vildsvin). Marinerad viltgryta med svamp och ädelost Växelhäxans Bak & Matblogg
Vildsvin, fyllda rullader Platta ut vildsvinsköttet, salta och peppra. 12 tunna skivor vildsvinsstek. Skala och skiva moroten, riv löken grovt samt tärna sellerin Matklubben.nu
ETT JÄKLIGT GOTT DRAGET VILDSVIN Lite överkurs, och jag föredrar helt klart att använda fläskkött eller vildsvin, i stället för nötkött, som jag gjorde då Malin's Diner
Wallenbergare på vildsvin med sockerärter, rårörda lingon och potatispuré Receptet kommer ur boken ”Vildsvin, 52 utsökta rätter från tryne till svans” som är skriven av Mikael Axell och Frida Ernsth. 400 g VildsvinsfärsMatHem
Viltgryta med kantareller Dela köttet i bitar ca 3 cm. Skala och dela morötterna i bitar, skala och klyfta löken. Ansa och dela kantarellerna i mindre bitar Matklubben.nu
Porterstek gjord på vildsvin Nej vad säger ni om lite mat på vädergnället, en värmande porterstek på vildsvinskött kan väl sitta bra som plåster på såren Mårtenssons kök