Vildsvin

Vildsvin

  • 7 Recept
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller i en gräddig sås. Vi toppar med lite osötade lingon. Portioner. ca 2-4. Ingredienser
Viltgryta

Viltgryta

700 g grytbitar av vilt Älg hade jag(älg, hjort, rådjur eller vildsvin). Marinerad viltgryta med svamp och ädelost
Vildsvin, fyllda rullader

Vildsvin, fyllda rullader

Platta ut vildsvinsköttet, salta och peppra. 12 tunna skivor vildsvinsstek. Skala och skiva moroten, riv löken grovt samt tärna sellerin
ETT JÄKLIGT GOTT DRAGET VILDSVIN

ETT JÄKLIGT GOTT DRAGET VILDSVIN

Lite överkurs, och jag föredrar helt klart att använda fläskkött eller vildsvin, i stället för nötkött, som jag gjorde då
Viltgryta med kantareller

Viltgryta med kantareller

Dela köttet i bitar ca 3 cm. Skala och dela morötterna i bitar, skala och klyfta löken. Ansa och dela kantarellerna i mindre bitar
Porterstek gjord på vildsvin

Porterstek gjord på vildsvin

Nej vad säger ni om lite mat på vädergnället, en värmande porterstek på vildsvinskött kan väl sitta bra som plåster på såren