Gunnar

Gunnar

  • 4 Recept
Bjud på änglamat!

Bjud på änglamat!

Änglamat är en av de där klassiska efterrätterna från förr - sällsynt god och ovanligt lättgjord. Man skulle nästan kunna kalla den "nöd-dessert" eftersom den är så enkel att åstadkomma och också för att man oftast har ingredienserna hemma
Himmelska grytan

Himmelska grytan

Strimla filén, skär baconet i smala bitar och hacka rödlöken smått. Fräs upp filén i smör och lägg den sen på en tallrik
Banoffe Pie

Banoffe Pie

Här följer ett recept på ännu ett amerikanskt bakverk, Banoffe Pie. Det var min kusin Angela som introducerade det här receptet för mig för några år sedan och sedan dess har det varit ett av mina favoritbakverk att baka
Grillad kyckling som i affären

Grillad kyckling som i affären

… Fast godare, förstås. Förutom att grillad kyckling i affären kan vara en frodig bakterieodling så här års så kan den innehålla annat skit, som smakförstärkare och annat