1 burk krossade tomater (400g). 1 paprika. 1 lök. Krydda och lât puttra i 10 min medan du kokar riset eller pastan. 1 burk krossade tomater. 1 paprika. 1 lök
1 avlång brödform + en rund springform (eller 2 avlånga, eller 2 runda) Det här behöver du. 14 dl mjöl (jag blandar hej vilt av olika sorter jag har hemma, idag blev det vetemjöl, fint lantmjöl, grahamsmjöl) 1 dl havregryn 2Â dl vetegroddar 200 gram mandel 2 msk bikarbonat ½ tsk salt 1 liter filmjölk el. Grädda i 175 grader i ca 1 timme. 1 avlång bröd. 14 dl mjöl. 1 dl havregryn. 1 liter filmjölk. 175 grader. ca 1 t
Grund filmjölkslimpa (175 grader i 70-75 min). 1 dl havremjöl (eller ytterligare 1 dl dinkel). 1 dl linfrön. Dagens bröd gjordes efter min grund och så tillsatte jag 1/2 dl sesamfrön, 1 dl hackad mandel, 6 msk hemmagjord granola, 1 dl keso, 1 liten riven morot och 1 rivet äpple. Jag brukar ta drygt 3 dl havregryn som bas och ungefär 1 dl av alla olika frösorter, där går det precis som med brödet att använda det man gillar eller det som finns tillgängligt hemma. Jag smaksätter min granola med rikligt med kanel, någon-några matskedar honung och sen en liten mängd rapsolja och drygt 1 dl vatten för att binda samman den. Sprid ut på granolan på en plåt och rosta i ugnen på 175 grader tills den är gyllenbrun och knaprig, se upp så den inte blir bränd. Tid är svårt att säga, det har visat sig vara helt olika på ugnar, men minst 15-20 min iaf. 175 grader. 1 dl havremjöl. 1 dl dinkel. 1 dl linfrön. 1/2 dl sesamfrön. 1 dl hackad mandel. 1 dl keso. 1 liten riven morot. 1 rivet äpple. 1 dl av. 175 grader till
Sätt ugnen på 110 grader. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar