kokboken 1

kokboken 1

  • 3 Recept
Ryska äppelknyten

Ryska äppelknyten

100ml mjölk. 120g socker. 1tsk kardemumma. 1 nypa salt. 1st vaniljstång. Blanda ner mjölblandningen och knåda till en smidig deg, här får man känna sej fram, är degen kladdig så strö på mjöl tills den blir smidig men inte torr, låt vila i plastpåse 1 timme i kylen. 1kg äpplen. 1tsk kanel. 1msk socker. 1tsk vaniljsocker. 1st vaniljstång. Grädda i ugnen på 175 grader i 15 minuter. 100ml mjölk. 120g socker. 1tsk kardemumma. 1 nypa salt. 1st vaniljstång. 1kg äpplen. 1tsk kanel. 1msk socker. 1tsk vaniljsocker. 1st vaniljstång
Hasselnötskakor

Hasselnötskakor

KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan. 15kakorNäringsinnehåll/st100 g hasselnötter2 ägg2 msk kokosmjöl2 tsk fiberhusk0,75 dl stevia5 droppar vaniljarom (kan uteslutas)Energi67 kcalProtein2 gKolhydrater1 gFett5,5 gGör så här. Sätt in plåten i mitten av ugnen på 175 grader och grädda i 12-14 minuter. 100 g hasselnötter. 1 g
Grötpinnar paleo

Grötpinnar paleo

1 banan. 1,5 dl finkrossade solrosfrön. 1 ägg. 1 msk kokosolja. 1 dl kokosmjölk. Häll ut smeten i en bakplåtspappersklädd ugnsform, det ska bli ca 0,5-1 cm tjockt. Grädda i ugnen, 200 grader ca 15-20 min. RDI gäller för barn 6-11 månader. RDI gäller för barn 6-11 månader Ingredienser. 1 banan 1,5 dl finkrossade solrosfrön. 1 ägg 1 msk kokosolja. 1 dl kokosmjölk