Kakor

Kakor

  • 4 Recept
Hastkaka med plommon

Hastkaka med plommon

Blanda mjöl, bakpulver, kardemumma och socker i en skål och finfördela smöret däri. Rör i ägg och mjölk, och blanda snabbt ihop till en deg
Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng

Jordgubbsdessert i glas med mascarponekräm, vispad grädde och maräng

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Jordgubbsdessert 500 gram Mascarpone 2 tsk vaniljsocker 2 msk florsocker 1 st apelsin(er) , rivet skal & saft 3 dl vispgrädde 500 gram jordgubbar, färska 0,5 paket Savoiardikex 0,5 förpackning maräng(er) Köp receptet
Blåbär- och Jordgubbssmulpaj

Blåbär- och Jordgubbssmulpaj

Blåbär- och Jordgubbssmulpaj. 26 juli 2015 @ 18. 01. En klassisk smulpaj, det är ganska mycket socker i smuldegen vilket passar bra när man använder sura bär, dessutom blir smulorna krispiga med en smörkolaton