Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Krämig löjromssill med gräslök

Krämig löjromssill med gräslök

Låt sillen rinna av och skär den i 2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, gräslök, pressad vitlök och löjrom
Gräslöks- och citronsill

Gräslöks- och citronsill

Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar. Mixa gräslök och gräddfil till en ljusgrön sås. Blanda gräddfilen med övriga ingredienser
Senapssill

Senapssill

Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar. Blanda crème fraiche, senap och dill. Låt stå i kyl och mogna ett dygn innan servering
Dill- och pepparrotssill

Dill- och pepparrotssill

Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar och rödlöken i tunna ringar. Blanda yoghurt, majonnäs, dill, ättiksprit, honung och svartpeppar