Linneasskafferi. Kycklinggryta med spiskummin, vitlök & chili4 port4 st kycklingfiléer 3 vitlöksklyftor1 1/2 tsk spiskummin1 tsk paprikapulverchili efter tycke och smaksvartpepparsaft från 1/2 citron1 gul lök1 burk hela, konserverade körsbärstomater2 dl gräddesaltfärsk persiljaBörja med att skära kycklingen i mindre bitar
Här kommer ett snabbt tillbehörstips. Funkar till både kött och kyckling – skulle även kunna funka som en egen rätt om man hittar på något mer kul tillbehör, räkna med ca 1/2 spetskål per person beroende på hur stora ni köper
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Satt och kollade i gamla recept och hittade en gammal goding, frasiga flarn med räkor. Jag skar en smördeg i 6x8 cm stora plattor och gräddade dem frasiga i ugnen