Sill

Sill

  • 4 Recept
Matjesilltårta

Matjesilltårta

Finhacka matjessillen och gräslöken, ta undan lite till garneringen. Blanda i matjessill och gräslök. Vänd ner gelantinet i matjessillblandningen
Krämig gubbröra

Krämig gubbröra

matjesfiléer, tärnade (eller ansjovis om du föredrar det). 1potatisar, kokta och tärnade. 1ägg, hårdkokta och tärnade
Matjesilltårta

Matjesilltårta

Matjesilltårta är en tårta med botten av kavring och en fyllning med bla matjesill, rödlök och dill. Finhacka matjesillen och dillen
Matjesilltårta

Matjesilltårta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st kavring , skivad Fyllning 0,75 dl gräslök , hackad 0,75 dl dill , hackad 3 msk dijonsenap 1 msk balsamvinäger 1 tsk strösocker 1 tsk salt 200 gram philadelphiaost 4 dl crème fraiche , 17% 1 burk(ar) matjessill 4 st ägg , hårdkokta 2 krm peppar , från kvarnen efter smak Garnering 0,5 dl dill , hackad 1 st rödlök(ar) , liten 1 burk(ar) matjessill 4 st ägg , hårdkokta 0,5 dl gräslök , hackad Köp receptet