Minirabarberpajer med varmvispad maräng Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Deg 250 gram smör 2,5 dl vetemjöl 2 msk vatten 2 msk Dansukker Florsocker 1 tsk Dansukker Vaniljsocker Rabarberfyllning 400 gram rabarber 0,5 dl Dansukker Strösocker Maräng 3 st äggvita(or) 2 dl Dansukker Strösocker Köp receptet www.tasteline.com
Bästa brödet på 5 minuter! Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Med fem (5) minuters arbetsinsats och utan knådande utlovades ett perfekt resultat Öhmans Mat & Vin