1 st röd paprika. 1 msk smör. 1 dl vatten. 1 msk kycklingfond. 1 msk kinesisk soja. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Sjud grytan utan lock i cirka 15 minuter tills den börjar tjockna i konsistensen. 1 tsk currypulver. Dela auberginen på mitten och skär i tunna klyftor
1 fläskfilé, ca 400 gram. 1 röd paprika. Putsa fläskfilén och skär i ca 1 m tjocka skivor. Sänk värmen och låt puttra utan lock ca 10 – 15 minuter. 1 fläskfilé. 1 röd paprika
Ca 10 mjöliga potatisar. Ställ in i ugnen på 175 grader i ungefär en halvtimme. Höj värmen till 200 grader och ställ in i ugnen igen i ca 15 minuter tills ytan har fått lite färg. 1 hel fläskytterfilé, ca en halv cm tjocka skivor. 1 liter köttbuljong. 1 msk balsamicovinäger. 1 paket jägarbacon, i bitar. 1 purjolök, strimlad. Ca 10 mjöliga potatisar. 15 minuter tills ytan har fått lite färg. 1 hel fläskytterfilé, ca en halv cm tjocka skivor. 1 liter köttbuljong. 1 msk balsamicovinäger. 1 paket jägarbacon, i bitar. 1 purjolök, strimlad
1 msk smör. 100 g mjukost (10%). 1 msk kycklingfond. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i ca 15 min, eller tills den fått en fin yta. 1 msk smör. 100 g mjukost. 1 msk kycklingfond. ca 15 min
Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör11/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. ca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 11/2 msk smulad grönpeppar. 1 grönsaksbuljongtärning