Rödspättarullader i vitvinssås Till varmrätt igår gjorde jag rödspättarullader som jag fyllde med spenat och västerbottensost. Dessa tillagade jag sedan i ugnen i en vitvinssås Gott Och Blandat
Vinpocherad rödspätta Här kommer ett recept, som ursprungligen kommer från Alltommat, men jag har gjort om det rätt rejält för att passa mina smaklökar Mitt kök - din inspiration
Schweizerrullar Jag hade tagit fram köttfärs i morse men hade ingen aning om vad jag skulle göra. När jag kom hem i eftermiddag så kom jag att tänka på dom här rullarna som svärmor brukar göra BBQ Lovers
Schweizerrullar med skinka Nu ska jag gå ut och kasta bort alla mina "fina" blommor, har inte skött om dom så bra så en del ser inte klok ut Växelhäxans Bak & Matblogg
Örtbakad kalkonfilé med potatiskaka Potatiskaka. Skala potatis och skiva den tunt. Blanda hackad persilja, hackad vitlöksklyfta, timjan, salt, peppar och riven ost Matklubben.nu