Flamberade romrussinbanaber Lägg russinen i en skål och häll över romen. Låt stå i rumstemperatur i 1-2 timmar så att russinen sväller och drar åt sig romsmaken Matklubben.nu
Friterade bananer Blanda mjöl, vatten och bakpulver till en jämn smet. Doppa bananerna i smeten. Häll i oljan i en tjockbottnad vid kastrull eller traktörpanna Matklubben.nu
Flamberade persikor 1. Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg. Lägg upp i en skål Hemmets Journal
Bullar med vaniljkräm glutenfritt Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt äggen och vattnet. När jästen lösts upp tillsätt kaffebrödsmixen (spara ev lite till utbakningen eller använd annat glutenfritt mjöl) Matklubben.nu
Laxfjärilar med vermouthsås och pressad potatis Koka upp vinet tillsammans med buljongtärningen och låt det koka ihop tills hälften återstår. Tillsätt crème fraichen och låt koka ytterligare c Matklubben.nu