Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Gotlandslimpa med surdegskaraktär

Gotlandslimpa med surdegskaraktär

Värm vattnet till 90 grader. Häll det över 8 dl rågsikt samt saltet och pomeransen. Knåda ihop till en deg som får stå täckt över natten
Frallor

Frallor

Att gå till bageriet för att få goda frallor är ju bäst. Men är bageriet stängt eller man inte orkar gå ut i rusket kan man göra sina egna
Köttfärspiroger

Köttfärspiroger

De här pirogerna åt jag alltid hos farmor, är nog 10 år sedan jag åt dom sist, men de är så goda, har aldrig testat att göra dom själv, men nu var det allt dags för de
Finska köttfärs piroger

Finska köttfärs piroger

Bilden är lånad. När mamma levde så gjorde hon dessa piroger någon gång då och då, vi älskade dem. Recept hade hon fått av sin mamma som också var finska