gogreen
Förrätter & tillbehör

Förrätter & tillbehör

  • 4 Recept
Naanbröd med kokos

Naanbröd med kokos

1. Rosta kokos i en stekpanna, tillsätt salt och lägg ner den skivade limen precis innan kokosen rostat klart
Kokosris

Kokosris

1. Blanda ris, kokosmjölk och vatten i en tjockbottnad kastrull. Riv cesten från limen och tillsätt i kastrullen
Moroccan Couscous

Moroccan Couscous

1. Fräs lök, vitlök, chili i olja i en stor stekpanna tillsammans med gojibär och broccoli. 2. Häll över ingredienserna i en kastrull och blanda i vatten, smulad buljongtärning, kanelstänger och gurkmeja
Kidneysallad med gorgonzola

Kidneysallad med gorgonzola

1. Skiva päron i skivor samt dela stora rucolablad och lägg i en bunke. 2. Tillsätt valnötter och blanda ner kidneybönor och gorgonzola