Chorizo de Cerdo Magert fläskkött, tex bog 750 g. Ryggspäck 250 g. Nitritsalt 27. 5 g. Pimentόn, söt 25 g. Pimentόn, het 5. 0 g. Orefano, mald 1 korvar.art
Gör din egen Kabanoss med Mange Schmith Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar din egen Kabanoss. Här kommer receptet Hötorgshallens blogg
Het korv och provsmakning Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré Mårtenssons kök
Mor-Mias grillkorv med sting I söndags gjorde vi för första gången egen grillkorv. Det kändes väldigt bra att för en gångs skull veta vad korven innehöll Mor-Mia´s
HEMMAGJORD CHILIPARMAKORV - VI ÄR HÄRMED KORVFRÄLSTA Det kan möjligtvis vara så att jag funnit mig en ny hobby, korvstoppning. Tårtmakeriet får passa sig, kanske knuffas den ner från förstaplatsen Malin's Diner