Tips på förrätter till nyårs Torka potatisenriktigt torr i en handduk. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Rårakor med västerbottensostSmaskelismaskens
The förrätter. Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Håll tummarna riktigt hårt Mårtenssons kök
Nyårsmenyn, Förrätt: Smördegssnittar med getost och smak av honungHälften kryddade jag även med lite oregano. Det smälte i munnen. Rulla ut smördegen och skär ut lagom stora bitar Bakhörnan
förrätten nummer ett Jag fick inte till någon fin bild men äsch, det är smaken som räknas. Servera på en ruccolabädd och ringla gärna honung över och strö över lite rostade nötter Ulrikas Mat
Förrätt som toppar! Januari och februari brukar vara ganska dryga månader, och med "dryga" menar jag alldeles för lugna och segdragna, om ni frågar mig Gourmetmorsan
Gravad oxfilé Klappa in oxfilén med kryddorna och lägg den i en form med grovt skuren persilja. Täck över och ställ den kallt www.koket.se