Jamaican Jerk Chicken En favorit hos oss på gastronom, Jamacian jerk chicken är helt laddad med härliga kryddor. Kycklingen får ligga över natten och marineras för att sedan stekas eller grillas Gastronom.nu
22 November Känguru Visste inte ens att man åt känguru, men det fanns ju en massa konstiga saker på saluhallen. Så var ju bara tvungen att prova Mat 365
Julkryddig känguru Jag arrangerade en liten provning med australiensiska viner i fredags. Googlade runt på vad för mat man kunde servera som var typiskt för Australien Öhmans Mat & Vin
Stekt kängurufile med krämig majs Ca 600g Kängurufilé 2 msk grovhackad timjan 25g torkad karljohansvamp 2 vitlöksklyftor, tunt skivade 3 * 30g smör hackade i tärningar Tryffelolja 125m portervin 2 stora Portobello svamp 2 kkp majskorn 2kkp grädde 50g shiitake svamp tunt skivat 1 kkp I mitt stora kök -