Tjälknöl – salt, mört och kallskuret kött av älgkalvDagensrecept, dennagoda, klassiskasvenskatjälknölharvälingenundgåttattsmakatpåhoppasjagKryddburken.se
Panerad fisk med potatismos och kall dillsåsDettaärrenaramalyxmatenfråntidenmangickiskolan. Denabsolutahöjdpunktennärpaneradfisk, potatismos, kalldillsåsochärtorstodpåmenynZeinas Kitchen
Kall sås till fiskMittbästareceptpåkallsåstillfisk. ) framtestadtillperfektionenligtmigmedmångaunderbarasmakerihopdelilicious.blogg.se
Ugnsbakad torsk med broccoliTisdagsfisk. Ingrediensertill2portioner. 400gtorskfilé. saftenav½citron. 250gfärskbroccoli. 1½dlgräddeFarmors mat
panerad fisk med dillstuvad potatis1kgpotatis (fast). 50gsmör. 3mskvetemjöl. 2dlgrädde. 3dlmjölk. 1dlhackadfärsk (ellerfryst) dill. Salt & pepparnivran -