Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar. Hetta upp Thai Green Curry i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär laxskivorna i cirka 2 centimeter breda strimlor. Bryn laxstrimlorna i olivolja i en het panna. Laxen kommer till viss del falla i bitar, det är helt i sin ordning
Jag är så glad att vi äntligen fått flyt på tjejmiddagarna. Livet har en stund med barn och familj i olika faser där man inte tycker sig ha tid med egna saker, det är laga mat, skola och taxiverksamhet för hela slanten
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen