Kakor. 23 April 2016. Efterrätter,. Lchf Rabarberkaka med Philadelphiakräm med smak av Rabarber. Nu har rabarberna blivit tillräckligt stora att skörda
KAKA. Rör socker och smör ordentligt. Tillsätt mjöl, bakpulver, kokos och mjölk, och blanda väl. Klä en fyrkantig ugnsfast form om ca 25 x 25 cm med bakplåtspapper, och fördela degen i formen med en slickepott
Riktigt god och knäckig kaka utöver det vanliga. I ursprungsreceptet var det bara rabarber men jag slängde i frusna hallon som var kvar från trädgården sedan förra sommaren
Rabarber är ju säsong just nu, passa på fram till midsommar. Sen blir dom inte lika goda längre. Ingefära och rabarber är gott ihop, blir en god brytning, tar bort det sura en del
Lite kvar tills man kan plocka rabarber. Men jag har kvar i frysen. Så varför inte baka dessa goda. Härligt och kunna plocka rabarber och fixa iordning god rabarbers muffins med vit choklad i
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt