Mina favoriter

Mina favoriter

  • 11 Recept
Mina favoriter
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Koka upp vatten, ättika och socker och låt koka tills sockret lösts upp helt. Låt svalna något och slå sockerlagen över rödlöken 2 dl ättika
Picklade grönsaker

Picklade grönsaker

Ingredienser Portioner. 8 1 blomkålshuvud 1 liten fänkål 4 små morötter 1 palsternacka 1 rödlök 2 dl strösocker 3 dl vatten 1 dl ättiksprit 2 stjärnanis 1 kanelstång 1 liten bit färsk skalad ingefära Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skiva löken tunt och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch. Lök i en 1-2-3-lag helt enkelt
Koka sparris grundrecept

Koka sparris grundrecept

Vit sparris kan skalas med potatisskalare. Börja ca 2 cm nedanför toppen, där "fjällen" slutar. Se till att allt skal kommer med, annars blir det hårda trådar kvar
Stekt strömming fylld med dill och kaviar

Stekt strömming fylld med dill och kaviar

Börja med att koka potatis om du vill ha det till. Potatismos är gott till strömmingen. Blanda kesella eller färskost, kaviar, lök och dill
Ugnsbakad brysselkål

Ugnsbakad brysselkål

Mmm, jag älskar brysselkål. Jaa, så är det. Jag hittade det här receptet i någon tidning för ett tag sedan och nu har jag testat det