Bägge två tillagade jag i min nya Crockpot. Jag serverade det kallskurna köttet med potatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt med fikon och portvin som fått reducera och koka ett par timmar
Jag gjorde min gryta i min crockpot (slow cooker) och köttet fullkomligt föll i sär, mums. kokt potatis och broccoli eller inlagd gurka och toppa med lite extra timjan
Jag har idag invigt en CrockPot. Servera gärna med potatismos och ett rustikt rödvin. Jag utgick från det recept som följde med i receptfoldern för CrockPoten
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten
ÄLSKAR min nya crockpot multicooker, att kunna göra ALLT direkt i grytan är så himla smidigt. Fräs färsen och löken direkt i pottan så den får lite yta
Naturligtvis var jag tvungen att testa detta och jag använde min CrockPot till detta. På morgonen satte jag igång Crockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en CrockPot. Jag slängde i några potatisar, sötpotatis och lök, smaksatte kycklingen med ett gott kryddsmör, hällde över lite vatten och buljong och sedan var den igång