Gerts kokbok

Gerts kokbok

  • 11 Recept
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers
toast skagen

toast skagen

Toast skagen är ursprungligen Tore Wretmans ”uppfinning” och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
Torsk i ugn med hummersås

Torsk i ugn med hummersås

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Fläskytterfilé och bacon i ugn

Fläskytterfilé och bacon i ugn

Lättlagad och krämig gratäng med fläskytterfilé, paprika och bacon. Enkel att göra. Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Kyckling i röd curry, kokos och lime

Kyckling i röd curry, kokos och lime

Kyckling i röd curry, kokos och lime. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten
Kyckling i currysås med ris

Kyckling i currysås med ris

Kyckling i currysås går snabbt och är billigt att laga. Det är en väldigt god rätt som passar perfekt till matlådan dagen efter